Uitgebreide routebeschrijving naar de Viproom

Bezoekadres Jannie Hoegen: De VIPROOM, in het kantoorgebouw aan de Schrevenweg 4 in Zwolle – Bedrijvenpark Berkum.

 

Ik beschik over een representatieve en sfeervolle ontvangstruimte, de VIPROOM, een klein ‘penthouse’ op een modern, onder architectuur gebouwd kantoorpand. De sfeer, de rust en het uitzicht vormen uitstekende omstandigheden voor reflectie en bezinning.

 

Met de auto

Deze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A28 afslag 20: Zwolle – Noord.

Vanuit het zuiden: einde afrit rechtsaf (wel voorsorteren op de linkerbaan van de afrit!).

Vanuit het noorden: einde afrit linksaf.

 

Vervolgens direct voorsorteren bij de verkeerslichten voor linksaf: o.a. Berkum en crematorium. Deze weg (Oude Meppelerweg, Kranenburgerweg) loopt parallel aan de snelweg, in noordelijke richting. Neem op deze weg de derde weg rechts, dit is de eerstvolgende afslag na de verkeerslichten: Bedrijvenpark Berkum: de Schrevenweg. Zie verder bij *.

 

Alternatief, voor als je uit het noorden komt of wanneer afrit 20 erg druk is:

Afslag 21: Zwolle – Hessenpoort – Ommen, vervolgens rechtsaf richting Zwolle Oost (je rijdt dan via de Kranenburgweg, parallel aan de snelweg in zuidelijke richting), na de rotonde tweede weg links (op de hoek links staat een kantoor met gele kozijnen), dit is de Schrevenweg, zie verder bij *.

 

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Zwolle gaan er bussen van Syntus over de Kranenburgerweg: lijn 29 en 40. Uitstappen bij halte Vrolijkheid. Van hier is het ongeveer 5 minuten lopen.

Loop in de rijrichting van de bus, eerste straat rechts (op de hoek Unica) is de Schrevenweg. Zie verder bij *

 

Vanaf *

Rechtdoor gaan en na plm. 75 m, rechts in de bocht, is de parkeerplaats en de entree van het betreffende kantoorgebouw, waarin ook TSD, Catent en Intense gehuisvest zijn. Parkeren kan meestal op een plaats van TSD.

 

Je kunt je vervolgens melden rechtstreeks telefonisch bij mij of bij de receptie van TSD, het bedrijf op de begane grond. Ik haal je dan op!

 

Ik ben bereikbaar op 06 5050 4 777.