gratis loopbaan onwikkeladvies

Gratis loopbaan ontwikkeladvies 45+

Gratis loopbaan­advies voor 45+ door subsidie overheid

Om mensen te stimuleren om na te denken over hun loopbaan heeft de overheid de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld, voor een gratis loopbaanontwikkeladvies. Daarmee kunnen 45-plussers (die een baan hebben of ZZper zijn en minimaal 12 uur werken) gratis loopbaanadvies krijgen.

Ben jij 45 jaar of ouder? Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontvang dan gratis 4 uur loopbaanadvies

Zet die volgende stap in je loopbaan! Begin vandaag met het gratis loopbaan ontwikkeladvies.


Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Omdat je spanningen ervaart in je werk of niet op de juiste plek zit? Misschien wil je simpelweg eens wat anders of merk je dat je onvoldoende wordt uitgedaagd. Loopbaancoaching helpt je om te ontdekken waar je kracht ligt en welke mogelijkheden je hebt. Samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt doen wat je écht belangrijk vindt.

Resultaat
Wat levert het gratis loopbaan ontwikkeladvies nou precies op? Dat is natuurlijk afhankelijk van jou persoonlijke situatie. Je kunt aan de volgende resultaten denken:

  • Inzicht in je talenten en ambities
  • Weten wat je energie kost en wat je energie geeft
  • Hoe benut je jouw talenten en vaardigheden optimaal
  • De stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt
  • Vertrouwen om nieuwe stappen te zetten

In het intakegesprek bespreken we wat voor jou de aanleiding is om dit gratis loopbaanontwikkeladvies te ontvangen en wat je daarmee wilt bereiken.

Het ontwikkeladvies laat in ieder geval zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Dat geldt voor nu én in de toekomst.

Hoe werkt het gratis loopbaan ontwikkeladvies ?
Ben jij 45 jaar of ouder, werk je minimaal 12 uur, ben je niet langdurig ziek en zit je niet in een reorganisatie? Dan kom jij via Vaart in je Leven in aanmerking voor een geheel kosteloos loopbaantraject van maximaal 4 uur exclusief aanvullende e-coaching. Dit kunnen wij in 2019 aanbieden met behulp van de subsidie van de overheid zolang er subsidiebudget is.

Gebruikmaken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. Meld je dus aan en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vul daarvoor het onderstaande formulier in!

Zeker weten dat je bericht verzonden is?

  • scrol nadat je op “verzenden” hebt gedrukt naar de onderkant van deze pagina voor het bericht “succesvol verzonden”.
  • Check je email voor de mail “dank voor je reactie”.