uw coach Jannie Hoegen

Jannie Hoegen, coach

Gratis e-book ontvangen? Klik hier!

Ik ben Jannie Hoegen en het is mijn missie om jou te helpen meer grip op je werk en leven te hebben zodat je elke dag met energie, zin en plezier je werk doet!

En dat doe ik sinds 1995. Als personal coach. Eerst onder de bedrijsfnaam Adao, nu onder het label Vaart in je Leven.

Ja, help mij aan meer grip op en plezier in mijn werk

Waarom “zin in je werk”?

In mijn loopbaan heb ik veel geleerd over hoe belangrijk het is om zin in je werk te hebben en dit ook met plezier te doen. Zelf  je werk organiseren, initiatieven nemen, prioriteiten stellen, tevreden zijn met resultaten, ideeën ontwikkelen, noem maar op. Als ik dat in flow kan doen maakt dat zoveel verschil! Dan bruis ik van energie en denk ik “dit nog even, oh ja, dat kan ook zo, en ik maak dit nog even af”. Ik kijk dan met een goed gevoel terug op mijn werkdag.

Ik ken ook de andere kant van zin en plezier in je werk hebben. Vermoeidheid als ik teveel van mezelf gevraagd heb. Of als het leven veel dingen tegelijk op mijn bordje legde. Situaties in mijn werk waar ik even geen uitweg zag.

Op zo’n moment vond ik het zo fijn dat er iemand was die mij steunde en begeleidde op een professionele wijze. Die mij hielp om de zaken die er toe doen te ordenen en  weer stappen voorwaarts te zetten. Dankzij deze coaches kan ik mijzelf, mijn professionaliteit en mijn bedrijf  steeds blijven ontwikkelen.

Waarom coaching?

Als mens en door mijn werk als coach weet ik hoe goed het je kan doen als een professionele coach je een tijdje begeleidt. Niet alles alleen doen, maar iemand die een tijdje met je meeloopt en je helpt om nieuwe inzichten te ontwikkelen. Jij zet deze inzichten zelf om in gedrag. Met een coach achter je om je te steunen.

Toen ik begon als coach, 20 jaar geleden, moest ik uitleggen wat dat was, coaching. Gelukkig is daar veel in veranderd. Mensen hebben ontdekt hoe waardevol coaching kan zijn in je werk en in je leven.

ja, ik neem contact met je op

Vaart in je Leven coach Jannie Hoegen

Professioneel

Ik ben blij dat ik 20 jaar geleden gekozen heb om als basis van mijn coachpraktijk te werken met een wetenschappelijk ontwikkelde en onderbouwde methodiek, ZKM, de Zelfkonfrontatiemethode. Deze zit verdraaid goed in elkaar, levert verrassende inzichten op en vooral duurzame resultaten.

In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, trainingen en studiedagen gevolgd om mijn “gereedschapskist” uit te breiden en mijn vak nog beter te kunnen verstaan. Ik noem hier: De School voor Coaching in Leiden, diverse uitgebreide trainingen in familie en organisatie opstellingen bij Phoenix in Utrecht, socratische gespreksvoering bij Het Nieuwe Trivium, cursus over burn-out bij Hogeschool Windesheim, training in zingeving bij Abdijhuis Heeswijk en Transformational Presence voor leiders en coaches bij Alan Seale / Het Eerste Huis.

Mijn basiskennis is gevormd door een studie Bedrijfskunde en diverse managementopleidingen.

En ik leerde van de vele professionals en managers die ik coachte, zij maken het steeds mogelijk dat ik mijn deskundigheid kan uitbreiden.

Persoonlijk

Afkomstig uit een gezin waar opleiding niet als belangrijk werd gezien heb ik mij op eigen kracht steeds verder ontwikkeld. Dat is mijn eigen rode draad!

Ik ben ongewenst kinderloos, onzichtbaar moeder. En net als  “gewoon” vader of moeder ben je dat de rest van je leven. En het heeft mij  gevormd, net zoals anderen door hun kinderen gevormd zijn.

Ik hou van buiten zijn en wandelen en liep enkele keren in Spanje het pelgrimspad naar Santiago de Compostela. Ook daar leerde ik, over mijzelf en over de kracht van in beweging zijn. Stap voor stap!

Referentie

Van iemand die ik gecoacht heb kreeg ik de volgende reactie op deze pagina:

En verder moest ik lachen om je foto in het weiland. Ik ken je als dame die stevig met twee voeten op de grond staat. En hier heel verrassend even niet.

Ik verklaar hierbij te werken conform het ZKM Vereniging-Kwaliteitssysteem dat bestaat uit het kwaliteitsbeleid, het kwaliteitsreglement, het privacyreglement, het reglement deskundigheidsbevordering, het ZKM Vereniging- Evaluatiesysteem voor cliënten, volgens de Ethische Code van de ZKM Vereniging en de beroepscode van het NIP.

Nader kennis maken?

ja, ik neem contact met je op