zkmcoaching

Op zoek naar je eigen rode draad (zkm coaching)

Gratis e-book ontvangen? Klik hier!

ZKM coaching

Slokt werk al je energie op, kom je niet meer toe aan jezelf en je privéleven? Stranden je goede voornemens om het na de vakantie anders te gaan doen? Ben je niet meer tevreden over jezelf en je (werk) situatie maar weet je niet wat en hoe je het anders wilt? Is jouw balans werk – privé niet zo in balans?

Ik help je om je leven en je werk weer zelf in de hand te krijgen, zodat je weer regisseur bent van je eigen leven. Je maakt ruimte voor jezelf en je maakt keuzes. Je krijgt rust en overzicht om je werk te doen en hebt weer plezier in je werk. Je hebt weer een goed contact met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Herken je dit:

Je hebt steeds minder plezier in je werk. Je moet je er toe zetten naar je werk te gaan. Je neemt je voor met energie aan de slag te gaan, maar komt niet verder dan de mailbox. De telefoontjes en de collega’s die langs komen helpen ook al niet om voortvarend je werk te doen. Vergaderingen zuigen je leeg, je agenda is idioot vol. Je rent, hebt de lat hoog, dat geeft stress en een negatief gevoel. Daardoor ga je nog harder werken. Je werk is nooit klaar. Aan het eind van de dag ben je kapot, maar toch besluit je in de avonduren aan het werk te gaan. Omdat dat ene document af moet, omdat je belangrijke mails nog niet hebt beantwoord. Omdat… terwijl je eigenlijk liever iets anders zou doen.

Zo ben je in een negatieve spiraal terecht gekomen. Je bent vermoeid, de lol is er vanaf, je komt niet meer aan jezelf toe, je hebt geen tijd voor je familie, je vrienden of andere leuke dingen. Op zondagavond begint je werkweek al weer en slaat de stress weer toe. Je loopt op je tenen. Je voelt je er ongelukkig mee, jouw situatie kost je heel veel energie, je bent bang als je zo doorgaat dat het niet goed komt, je overspannen raakt of erger. Ook weet je dat je veel beter kunt en dat lukt nu niet om uit jezelf te halen, je presteert eerlijk gezegd onder jouw maat.

Hoe zou het zijn als je ….

 • met rust en ontspanning in je leven kunt staan?
 • trots bent op jezelf en de dingen die je doet?
 • aanwezig bent als je thuis bent en het samen met je dierbaren leuke dingen doet?

Stel je eens voor wat het effect van deze veranderingen op je werk en je leven is. Meer energie, meer zin, meer geluk, fijner leven, betere prestaties, noem maar op!

Met het coaching programma Op zoek naar je eigen rode draad kan ik je helpen om weer met kracht, energie, zelfvertrouwen en in goed contact met anderen verder te gaan.

Wat is het effect van zo’n programma? Stel je voor dat je

 • je weer fluitend naar je werk gaat
 • je weet wat je wilt en ook weet hoe je dit in je werk kunt realiseren en daar echt voor gaat
 • je vitaal, flexibel van geest bent en optimaal inzetbaar
 • jij je grenzen kunt aangeven en bewaken zodat jij je werk loslaat als je naar huis gaat en je in je vrije tijd kunt ontspannen en opladen
 • je met zelfvertrouwen de regie in je werk hebt, initiatieven neemt en daarvoor gewaardeerd wordt
 • je de juiste toon in je communicatie neerzet en je mening gehoord wordt
 • reflecteren op jezelf en van daar uit actie ondernemen een vanzelfsprekend proces is
 • je met rust, plezier en vertrouwen je werk doet
 • je (weer) goede relaties hebt met de mensen die belangrijk voor je zijn

Kortom  ….

….. je verlangt naar rust in je hoofd.

En je wilt het liefst zonder zorgen en gedoe lekker aan het werk zijn.

Sta stil bij je drijfveren en ontdek hoe jij weer de regie over jezelf krijgt.

Zodat jij het stuur weer in handen hebt.

En gewoon weer zin in je werk hebt.

Volg het ZKM coaching programma Op zoek naar je eigen rode draad met als resultaat:

Jij staat weer stevig in je schoenen. Je doet met rust, vertrouwen en plezier wat je te doen staat.

Je kijkt anders naar jezelf en je situatie en je weet hoe je verder wilt.

Je stuurt jezelf en blijft jezelf ontwikkelen.

Wil je meer weten over dit ZKM coaching programma lees dan Details ZKM Zelfonderzoek Op zoek naar je eigen rode draad

Met ZKM coaching blijf jij jezelf ontwikkelen.

Waarom heb ik dit programma Op zoek naar je eigen rode draad ontwikkeld?

In dit coaching programma komen deze voor mij als coach heel belangrijke uitgangspunten samen:

 • even stilstaan bij jezelf betekent vaak een grote vooruitgang
 • jij bent de deskundige van je eigen leven, ik ben deskundig in mijn vak: samenwerkend, in dialoog, komen we tot de beste resultaten
 • jouw verhaal, gedachten, gevoelens en gedragspatronen vormen de basis; jouw verborgen kennis en krachten zijn de uitdaging: met dit programma komt dat in beeld
 • ik hecht veel waarde aan reflectie en aan actie: inzicht zonder handeling brengt geen verandering
 • ik kies voor gedegen methodes: dit programma is gebaseerd op de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM) : deze methodiek heeft een heldere structuur, is gebaseerd op de waarderingstheorie en is uitvoerig in de praktijk getoetst. Het is het enige coachprogramma dat een wetenschappelijk fundament heeft.
 • ik ga voor duurzame resultaten: dat jij (en jouw omgeving!) echt zien dat er wat veranderd is en dat jij daar jaren later nog steeds plezier van hebt!

Investering:

De investering voor het Programma Op zoek naar je eigen rode draad met ZKM coaching en Zelfonderzoek is 2350 euro ex. BTW.

Dit bedrag is inclusief:

 • kennismakingsgesprek
 • driegesprek met leidinggevende (*)
 • vier uitgebreide een-op-een gesprekken waarbij jouw vraag leidend is en de structuur van ZKM helpend is om jouw doelen te realiseren
 • Persoonlijke Rapportage ZKM Zelfonderzoek
 • handleiding om jouw Zelfonderzoek volledig te benutten
 • onbeperkt e-mail contact gedurende looptijd
 • looptijd plm. twee tot drie maanden

(*) Indien er geen gesprek met de werkgever nodig is dan ontvang je een korting van 250 euro op het totaalbedrag (ex btw)

Wil je ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesrpek?

ja, ik neem contact met je op

 

En na het ZKM Zelfonderzoek Op zoek naar je eigen rode draad?

Vind je het prettig om ook steun te krijgen bij het verankeren, bij het eigen maken van de actiepunten?

Kies dan ook voor het coaching programma Verankeren voor een blijvend resultaat!

Met gebruik van e-mail en/of in persoonlijke gesprekken loop ik langer met je mee in jouw proces en ontvang je alle hulp en steun die jij nodig hebt. Ook als het even tegen zit in het experimenteren met het eigen maken van de nieuwe inzichten. Het doel is dat jij weer zin en plezier in je werk hebt. En vooral: dat dit ook duurzaam zo blijft. Lees hier meer over Verankeren

Referenties

“Ik was het overzicht kwijt en verzandde in een negatief denkpatroon. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt, maar door jouw methode (vragenlijst, kaartjes en gesprekstechniek) zijn we heel snel tot de kern gekomen en is bij mij het kwartje gevallen. “Ik doe dus eigenlijk wat ik heel leuk vind!”. Hierdoor kon ik de positieve kanten weer zien. Je bent in staat om in korte tijd gestructureerd zaken helder te krijgen. En tot de kern door te dringen. Zodat de klant zelf zijn eigen conclusies kan trekken. Je hebt mij in korte tijd weer de positieve energie gegeven die ik nodig had. Daar ben ik je erg dankbaar voor.”

Accountant – ondernemer (vrouw, 40 jaar)

 “Ik heb geleerd om in de spiegel te kijken en leren te zeggen dat ik een topwijf ben! Kortom, ik heb vanaf toen van mijzelf leren houden”.

 Monique, adviseur Marketing en Communicatie

In 2004/2005 volgde zij de programma’s Op zoek naar je eigen rode draad en Verankeren

“Belangrijk voor mij is geweest dat ik beter in staat ben om emoties en gevoelens te plaatsen en te herkennen. Daarnaast heeft de coaching bijgedragen om oplossingen van problemen bij mij zelf te zoeken vanuit mijn eigen invloed sfeer.”

D. v. E. Ondernemer

“Ik heb een coaching traject bij Jannie in 2013 gevolgd. In eerste instantie omdat ik als werkende moeder een betere balans wilde vinden tussen werk en privé. Dat is gelukt! Ik weet mijn tijd nu beter te verdelen, heb niet meer het gevoel dat ik overal tekortschiet en maak ook tijd voor mezelf vrij. Maar het coaching traject heeft mij nog veel meer opgeleverd. Ik weet veel beter wie ik ben, waar ik goed in ben, wat ik wel en niet wil en hoe ik in relatie tot anderen sta. Samen met Jannie heb ik een basis gelegd, waardoor ik in mijn kracht sta als mens en als collega. Hoe dit is gelukt? Nou, niet alleen door te praten of op de sofa te liggen. Jannie en ik hebben hard gewerkt om hier te komen. Dankzij Jannies wetenschappelijk aanpak, kreeg ik vertrouwen in haar. Daarbij is ze gewoon een prettig mens om mee te werken, waardoor er al snel een klik en vertrouwen was. Kortom, voor mij een waardevol traject, waar ik nog elke dag plezier van heb!”

Amanda Kause

“ De gesprekken die ik met Jannie heb gevoerd, hebben mij veel gebracht.
Door mij te confronteren met mijn innerlijke gevoelsleven heb ik rust leren ontdekken, maar vooral een veel bredere kijk op mijn/de buitenwereld.
Al met al ben ik een rijker mens geworden”

Siebe de Haan, accountant, ondernemer, ZMG groep

Het coachingstraject, waaronder het het ZKM Zelfonderzoek, gaf inzicht in dingen die me kracht en energie geven enerzijds en dingen die me kracht en energie kosten anderzijds. Ik had het idee dat als ik maar hard, harder en nog harder ging werken, dat het dan wel goed zou komen. Inmiddels is me duidelijk dat het niet zo werkt, eerder andersom. Het coachingstraject heeft me geholpen dat ik hierbij zelf mijn grenzen moet aangeven, voor mezelf, maar ook richting anderen. Hoewel het me moeite kost, gaat dit steeds beter. Inmiddels is de balans werk/privé veel meer in evenwicht. Het coachingstraject heeft me tot slot geleerd minder de aandacht uit te laten gaan naar wat niet goed gaat en meer naar dingen die wel goed gaan. Dit zowel voor werk als privé. Jannie was hierbij voor mij een zeer prettige coach bij wie ik me op mijn gemak voelde. Jannie gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om het anders te kunnen doen.”

Monique, beleidsmedewerker

In 2010: De aanleiding voor de coaching was niet specifiek, maar meer een combinatie van factoren.
De belangrijkste was volgens mij wel: de onrust in mijn hoofd hoe nu verder met mijn carrière.
Werkzaam bij de gemeente Lelystad als coördinator van de landmeters. 48 jaar en hoe ga ik nu verder?
Mijn eigen gedachtes/twijfels, ga ik voor een leidinggevende functie, kan/wil ik dat wel?

Nu, in 2015:
Nog steeds de zelfde functie bij de gemeente. Maar ook als ZZP-er een eigen bedrijfje opgestart. Geweldig!!! HandyHenk
Mijn digitaal visitekaartje: http://www.handyhenk.nl
Jannie:
Zonder jouw coaching had ik dit nooit zo gedaan. Zeker bij het maken van mijn eigen site, heb ik heel veel van wat ik bij de coaching  ontdekt heb gebruikt. Maar ook gewoon dagelijks, heb ik heel veel aan de coaching gehad. Ik sta gewoon veel zelfbewuster in het leven, het heeft mij enorm verrijkt”

Wil je ook starten met dit programma?

ja, ik neem contact met je op