Vaart in je Leven

Gratis e-book ontvangen? Klik hier!

Coaching, kort en krachtig naar zin in je werk!

Ja, help mij aan meer grip op en plezier in mijn werk

Je hebt even wat tegenslag in je werk, je ziet op tegen een nieuwe uitdaging die je nu meer als een probleem ervaart, je leidinggevende en collega’s hebben kritiek op je functioneren, je draait in een kringetje rond, je weet het even niet meer en voelt je machteloos. Je staat er alleen voor.

Als je zo door gaat dan weet je iets zeker: het gaat niet goed komen.

Dan is dit het moment voor een duwtje in je rug om uit een negatieve situatie te komen. Even weten waar je staat en dan weer vol vaart verder, zelfverzekerd en vol vertrouwen. Je hebt weer zin en plezier in je werk. Je geniet weer van je prestaties en van de saamhorigheid. 

Het programma Vaart in je Leven helpt jou om weer met zin en energie je werk te doen. Even een duwtje in je rug zodat jij weer zelf met vaart verder kunt.

Wanneer is het dit programma precies iets voor jou?  

 • Je hebt niet zoveel zin meer in je werk, je voelt je soms zelfs ongelukkig en onzeker
 • Je hebt het gevoel dat dingen anders lopen dan je zelf zou willen,
 • Je weet niet goed wat je wilt, je mist focus op jouw doelen en de energie om ze te bereiken
 • Je voelt je soms opgeslokt door de waan van de dag en je komt regelmatig in de knoei met je planning en je prioriteiten
 • Je wilt het anders, maar je komt er nu even zelf niet uit
 • Je kent jezelf wel, maar hebt nu behoefte aan een duwtje in je rug, bijvoorbeeld omdat je opziet tegen een nieuwe opgave

 

e-coaching, omdat je even een duwtje kunt gebruiken

En dit is het resultaat:

 • Jij zit weer in je kracht en doet je werk met frisse energie
 • Jij heb eyeopeners gekregen waardoor je anders naar jouw situatie kijkt en ruimte voor nieuwe mogelijkheden ziet
 • Jij maakt jouw eigen keuzes in je werk en je realiseert deze ook
 • Jij laat jezelf zien in je werk en daar oogst je succes mee
 • Jij weet wat je wilt en doet dit ook echt

Wat houdt dit programma in?

Coaching volgens het Vaart in je Leven programma bestaat uit een intensief gesprek gevolgd door een langere tijd e-coaching. Je ontwikkelt nieuwe inzichten en je krijgt begeleiding bij eigen maken van deze inzichten in je dagelijks handelen.

 Meer weten? ja, ik neem contact met je op

En met succes:

Jij staat weer met vertrouwen, vrolijk en energiek in je werk. En dat is zichtbaar!

met e-coaching: voel je empowered!

Lees over de details coaching programma Vaart in je Leven

Waarom heb ik dit e-coaching programma ontwikkeld?

Ik zie in mijn werk als coach dat

 • er behoefte is aan blended coaching: een mix van echt contact en e-coaching op jouw eigen tijd
 • een kortdurend en snel “to the point” coaching programma
 • het niet altijd nodig is om uitgebreid stil te staan bij je leven om toch vooruit te komen
 • een praktische werkwijze, gericht op je werk, veel mensen aanspreekt
 • iedereen graag een duwtje krijgt en tools om goed verder te kunnen

Investering

De investering voor het programma Vaart in je Leven is, inclusief materialen, 995 euro, ex BTW.

Daarvoor krijg je:

 • kennismakingsgesprek online
 • een uitgebreid een-op-een coaching gesprek
 • het logboek “Vaart in je Leven” met een verslag van het gesprek en de belangrijkste aandachtspunten
 • twee maanden e-coaching

En als toegift:

Follow up na 3 en na 6 maanden: email contact over je voortgang en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

e-coaching doe je op het moment dat jou past!
Waarom e-coaching en geen persoonlijke coaching gesprekken?

Op deze manier is dit coaching programma voor veel mensen toegankelijk. Jij kunt op jouw eigen tijd en plaats een mail schrijven. De een doet dat op het werk, de ander  in alle rust ’s avonds of in het weekend. Ik reageer kort daarna, (meestal binnen 1 of 2 werkdagen) ook op mijn eigen tijd. We hoeven geen uren in onze agenda te reserveren, te reizen naar de afspraak, etc. En dat scheelt veel tijd en dus ook geld.

 Werkt e-coaching wel?

Inmiddels heeft e-coaching zich bewezen. Steeds meer psychologen en hulpverleners maken er gebruik van, zelfs bij therapie. Ik bied dit programma al een paar jaar aan en iedereen is zeer tevreden over het resultaat, zeker in verhouding tot de investering.

De combinatie van een uitgebreid coaching gesprek en email schrijven heeft als voordeel dat we elkaar toch gezien en gehoord hebben. Bij het schrijven weten we wie “aan de andere kant van het scherm” zit.

Bij e-coaching moet ik schrijven, daar ben ik niet zo goed in, kan ik dan toch dit programma doen?

Je hoeft geen mooie volzinnen te schrijven. En de d’s en t’s staan bij mij ook niet altijd op de goede plek. Doorwrochte gedachten formuleren mag natuurlijk wel maar is echt niet nodig.

Het gaat er om dat je schrijft over je ervaringen, als vervolg op het gesprek en het inzicht dat je daar hebt ontwikkeld. Een vraag die ik bijvoorbeeld stel is “wat zie jij jezelf doen? ” .

Waarom werkt het om te schrijven?

Schrijven helpt om je gedachten te ordenen. Je blikt terug op wat je gedaan hebt en kijkt vooruit. Je leest het nog eens over en je kunt het later ook altijd weer terug lezen. Doordat jij opschrijft wat je bezig houdt kan ik je volgen en waar nodig ondersteunen en feedback geven.

En het is bewezen dat het goed is voor je welbevinden om negatieve ervaringen van je af te schrijven en om positieve ervaringen onder woorden te brengen.

Afspraak maken? Neem contact op!

Referenties

Mirjam:

Mijn coachvraag was; ik wil ruimte voor mezelf maken, ik wil meer voor mezelf opkomen en mijn grenzen duidelijker neerzetten, zowel voor mezelf als voor de mensen om mij heen. Toen ik begon aan dit traject had ik het gevoel dat veel dingen anders liepen dan ik zelf zou willen, dat ik opgeslokt werd door de waan van alle dag en dat ik zelf steeds in de knoei kwam met mijn planningen en tijd. Qua cijfer zat dat toen op een 2. Nu is dat cijfer een stuk gestegen en ik ervaar het nu als een 7. Ik ben er nog niet, maar ik heb zeker goeie stappen gemaakt.

Een paar weken later kwam dit bericht: Nou het goede nieuws houdt niet op! Ik had een erg goeie beoordeling en in dat gesprek met mijn leidinggevende gaf zij aan dat ze een duidelijke positieve verandering bij mij had gezien, sinds ik het coaching traject heb gevolgd. Ze was onder de indruk v.h. snelle resultaat.

Ruben, teamleider brandweer:

Mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik geef mezelf een 8,5. Ik merk dat minder primair reageren mijn zelfvertrouwen versterkt en dat zelfvertrouwen weer zorgt dat ik niet de noodzaak voel om te primair te reageren. Maakt dat ik feedback, soms wat ongelukkig aangereikt, herken, accepteer en meeneem.

Vaart in je Leven is wat mij betreft een prima ‘peper’ om weer even de koers te bepalen en ‘vaart’ te krijgen. Vaart in je Leven heeft het mij geholpen om weer verdere stappen te zetten zowel in de werksituatie als privé.

Karin – (was werkzoekend, sloot haar Vaarttraject af met een nieuwe baan!)

Wow; wat is er veel gebeurd in een paar maanden tijd! Ik las net alle mailcorrespondentie door die wij hebben gevoerd en ik realiseer,  en VOEL !, mij een compleet ander mens. Wat ik wilde bereiken was een Karin die weer vrolijk en energiek in het leven staat, en vanuit vertrouwen en intuïtie in staat is voor zichzelf op te komen en resultaten te bereiken. Toen ik begon ervoer ik het thema als een 4, en op dit moment ervaar ik het thema als een 7 – 8.

Thijs

Een sessie Vaart in je leven gaat razendsnel: in no time dringt Jannie middels gerichte vragen door tot je probleem/vraag. Vervolgens wordt je uitgenodigd daar een zelf geformuleerd antwoord op te geven. De sessie eindigt met een heldere afspraak en monitormogelijkheden. En dat alles in krap 3 uur tijd.

En het belangrijkste: je doet alles zelf.

 HR adviseur wehkamp.nl:

“Vaartinjeleven is snel in te zetten en overzichtelijk voor zowel de opdrachtgever als de medewerker. Het is prettig dat wij als opdrachtgever weten waar we aan toe zijn wat betreft de investering qua tijd en geld. Voor de medewerker is het een duwtje in de rug om vervolgens zelf verder aan de slag te gaan.”

Maak een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek!

ja, ik neem contact met je op